Cursus “Samen op weg naar een instrument” weer van start

Op woensdag 2 oktober gaat de cursus “Samen op weg naar een instrument” weer van start. Deze cursus is heel erg geschikt voor kinderen uit groep 4 en 5 van de basisschool die graag muziek willen maken maar nog niet goed weten welk instrument hen leuk lijkt om te bespelen.

In 20 lessen maken de kinderen spelenderwijs kennis met muziek. Ze leren verschillende instrumenten kennen. Ook wordt er veel gezongen, bewogen, en worden er kleine ritme-instrumentjes en de blokfluit bespeeld. Zo leren ze het notenschrift lezen. Na deze cursus kunnen de leerlingen doorstromen naar een instrument.

De cursus wordt bij voldoende deelname zowel in Losser als de Lutte en Beuningen gestart.
Nieuwsgierig geworden naar deze cursus? Kom dan samen naar een van de proeflessen op woensdag 2 oktober:

14.30-15.15 uur               Mariaschool in Beuningen

15.45 -16.30 uur              Erve Boerrigter in De Lutte

17.00-17.45 uur               Locatie Fundament Muziek en Dans in Losser

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Fundament Muziek en Dans: m.bauhuis@stichtingfundament.nl / 053-5369400