Stichting Fundament Muziek en Dans presenteert mooi programma tijdens de kerstmarkt in Losser

Luid de kerst in met muziek! Op zondag 16 december presenteert Fundament Muziek en Dans haar jaarlijkse kerstconcert. Ook dit jaar vindt dit concert plaats in de Protestantse Kerk in het centrum. Tussen 13.15 en 16.00 uur bent u welkom voor een gevarieerd muzikaal programma waarbij alle instrumenten van zich laten horen. Tevens presenteren de leerlingen zich ook nog op de twee podia in het dorp als onderdeel van Christmas Fair. Van grote ensembles tot kleine groepjes, duo’s of solisten, van de jongste leerlingen tot vergevorderde muzikanten. Iedereen heeft zijn best gedaan om aanstaande zondag een mooi stukje muziek te laten horen. U bent van harte welkom en wij hopen u allen te zien!

Wat: Kerstconcert Fundament Muziek en Dans

Wanneer: zondag 16 december 2018