Vacature: Docent Saxofoon voor 4,23 uur all-in per week

Fundament Muziek en Dans vormt samen met Fundament Bibliotheek en Fundament Welzijn de stichting Fundament. Fundament is in ontwikkeling waarbij het integraal werken een belangrijk speerpunt is.
Als docent saxofoon geef je les aan kinderen, jongeren en volwassenen. Je geeft zelf vorm aan deze lessen. Je werkt samen met collega’s in de organisatie om uitvoering te geven aan activiteiten zoals examens, voorspeelmomenten en andere projecten. Daarbij wordt tevens samengewerkt met andere culturele partners in de gemeente. Omdat binnen Fundament integraal wordt gewerkt ben je bereid een bijdrage te leveren aan projecten op het gebied van bibliotheekwerk en welzijn waar muziek, en dan met name jouw vakgebied de saxofoon, een rol in kan spelen. Deze uren vallen niet binnen deze vacature.

Wij zoeken jou als je:

• een afgeronde conservatoriumopleiding saxofoon hebt, of op het punt staat deze af te ronden;
  • beschikt over goede educatieve en pedagogische vaardigheden;
  • affiniteit met de genoemde doelgroepen hebt;
  • initiatief neemt in het opzetten van nieuwe activiteiten op het gebied van muziek, met de nadruk op jouw expertise;
  • enthousiast, oplossingsgericht en klantvriendelijk bent.

Wij bieden:

• een fijne, leuke werkplek waar ruimte is voor eigen initiatief;
  • een tijdelijk contract van een jaar, inschaling naar ervaring waarbij we de CAO KE schaal 8 met een max. bruto maandsalaris van € 3.830,- bij een fulltime functie hanteren;

Interesse?
Stuur een motivatiebrief met CV voor donderdag 7 februari 2019 naar Martine Haitjema: m.bauhuis@stichtingfundament.nl
Voor vragen kun je ook bij Martine terecht per mail of telefoon: 06-51118175
Gesprekken vinden plaats op woensdag 13 februari 2019, ’s morgens.